Home » Creatie » Branding

Branding.

WOW! Voor minder doen we het niet.

Als we een logo maken, doen we dat met liefde, vakkennis en ongelofelijk veel passie. Telkens met jou en jouw bedrijf in het achterhoofd. We willen iets mooi afleveren. Alsof het voor onszelf zou zijn, zei een West-Vlaams filosoof ooit.

Mogen wij jouw logo maken? Tof! Omdat wij een logo zo belangrijk vinden, geven we je een garantie: we werken met een vaste prijs en leveren pas een logo af als je echt tevreden bent. Zo weet je zeker dat je trots kan zijn op het eindresultaat.

Look and feel.

Branding draait uiteraard om meer dan enkel je logo: het is het beeld van je merk dat je de wijde wereld instuurt. Het is bepalend voor de look en feel die je potentiële klanten ervaren. Het is jouw beste eerste indruk én het gevoel dat blijft nazinderen.

Relaties opbouwen.

Jouw branding is meer dan enkel het visuele aspect, maar ook de communicatie naar de buitenwereld valt hieronder. Via een gestroomlijnde communicatiegids weten je medewerkers perfect hoe ze je klant moeten aanspreken. Want een goeie communicatie zorgt voor een sterkere klantenbinding.

Story.

Via onze storytelling vertellen we jouw bedrijfsverhaal aan iedereen die het horen wil. Laat het galmen door de hallen en bereik met je digitale stem de massa, luider & duidelijker dan je concurrentie. Jij hebt jouw verhaal geschreven, maar wij vertalen het graag voor het grote publiek.

Relevante cases.

Opgewekt Pajottenland

Ingang