Home » Creatie » Video, Fotografie en animatie

Video, fotografie en animatie.

Wij zorgen voor de juiste klik, jij moet gewoon lachen!

Foto’s en video’s scheppen een sterk beeld van jouw product of merk. Bijgevolg zijn ze essentieel om je onderneming in de kijker te zetten. Wij verzorgen graag een foto- of videoreportage voor je website en/of social media.

Wij zorgen voor de juiste klik, jij moet gewoon lachen!

Bedrijfsshoot.

Via een bedrijfsshoot kan je jouw organisatie op een professionele manier in de kijker zetten. Kwalitatieve foto’s dragen sterk bij aan een positieve merkidentiteit, helpen bij je authenticiteit en zorgen voor meer herkenbaarheid.

Video advertenties.

Interactieve(re) advertenties scoren beter op social media – op elk platform. Het succes van TikTok en de evoluties op Instagram tonen dit ook aan: mensen kijken liever naar een fragment dan naar een statisch beeld. Via korte, krachtige video’s kan je jouw merk optimaal presenteren via paid advertising.

Animatie.

We zetten graag jouw merk in beweging. Letterlijk. Een geanimeerd logo kan op meerdere kanalen ingezet worden, zoals je website, op social media, als onderdeel van een bedrijfsvideo of reclamespot. Er zijn eindeloze mogelijkheden. Bovendien trekt ons oog vanzelf naar bewegende beelden, waardoor je merk écht in het merk springt dankzij een animatie.

Fotogalerij.

Videoprojecten.

Met een video kan je voor je merk spreken. Want wie kan dat beter dan jij? We merkten afgelopen jaren een stijging in het aantal bedrijfsvideo’s dat we produceren. Logisch ook: meer dan ooit hangen we vast aan onze beeldschermen en verwerken we videocontent. En dat smaakt naar meer.

Relevante cases.

Opgewekt Pajottenland

Ingang