Home » Over ons

We helpen je
graag met
reclame....

Als je ons zou vragen of alles goed met ons gaat, dan antwoorden wij volmondig: “SAVA! En met jou?” Wij zijn SAVA, creative agency, specialisten in het ontwerpen en realiseren van jouw stoutste dromen.

Branding, strategie, digitalisering, printprojecten,… Niets is ons vreemd en het liefst doen we het allemaal samen. Een 360°-marketing waarbij niets te gek is, of jawel, het eindresultaat. Jonge doeners die alles durven, dat is waar het ons om te doen is.

Aanpak.

Babbel & Offerte

Alles start met een kennismaking. We leren je graag wat beter kennen. Wat zijn je wildste plannen, stoutste dromen of zotste ideeën? We horen het graag!

Kick-Off meeting

Offerte duidelijk en goedgekeurd? Tof! Onze Project Hero, jouw centrale aanspreekpunt gedurende het hele project, neemt onmiddellijk contact met je op. We plannen een kick-off meeting in met alle heroes die aan je project zullen werken. We brengen je vraag duidelijk in kaart, maken een planning op en toetsen ideeën af.

Strategie

“Waarom eigenlijk?”, dat is de vraag die we ons stellen aan het begin van je project. Dat doen we om je opdracht in kaart te brengen, doelen te stellen en de verdere uitrol te bepalen. Hoe doen we dat? Met een strategie oefening, brainstorm of plan van aanpak.

Creatie met feedbackrondes

We willen het altijd beter doen. En daar is jouw feedback voor nodig! Op de afgesproken datum krijg je van ons een eerste voorstel. Wat denk je? Zijn we op de goede weg of leg je liever andere accenten? ’t Is de moment om het te zegen. We gaan door tot jij écht gelukkig bent!

Oplevering

We houden nauwkeurig rekening met je feedback. We leggen de laatste hand aan jouw project en werken alles tot in detail af. Geef jij jouw goedkeuring? Dan zijn we klaar om het aan de wereld te laten zien!

Follow up

We laten je niet graag los, en volgen je project graag verder op. Ook na het opleveren van je project staan we dus voor je klaar. We zijn steeds bereikbaar voor feedback. Je kan op ons blijven rekenen.

Onze Heroes.

Avatar
Avatar
Avatar
Avatar
Avatar
Avatar
Avatar
Avatar

Camille

Marketing Hero

Stefanie

Project Hero

Pieter-Jan

Digital & Support Hero

Thomas

Digital Hero

Avatar
Avatar
Avatar
Avatar
Avatar
Avatar
Avatar
Avatar

Robbe

Graphic & Motion Hero

Siemen

Graphic Hero

Lisa

Office & HR Hero

Pas jij hiertussen?

Avatar
Avatar
Avatar
Avatar
Avatar
Avatar

Pieter

Account Hero

Mathieu

Team Hero & COO

Sam

Creative Hero & CEO

We zijn een bende jonge doeners die alles durven. Dat is waar het ons om te doen is.