Branding

Branding

Niet is te gek! Of jawel, het eindresultaat.

Branding is meer dan een logo, het is hét verhaal van jouw bedrijf. Het gaat over wie je bent, wat je doet en wie er werkt. We bepalen eerst de identiteit van je onderneming. Nadien nemen we de naam en slogan onder de loep en gaan we aan de slag met het logo. Als we een logo maken, doen we dat met liefde, vakkennis en met ongelooflijk veel passie. De verdere uitrol van je huisstijl voor alle toepassingen en een heuse lanceringscampagne. Je krijgt ook een brandbook, zo loopt je huisstijl mooi door en weet iedereen wat te doen. Telkens met jou en jouw bedrijf in het achterhoofd. Goesting om je verhaal te vertellen?

Logo

Niets zo belangrijk als de eerste kennismaking, toch? Dit principe is niet enkel geldig bij de eerste ontmoeting met je toekomstige schoonmoeder, maar absoluut ook tussen jou en je klant. Niets maakt namelijk een betere indruk dan een sterk logo, wij helpen je graag scoren!

Huisstijl

Niet enkel je logo doet dienst als visueel uithangbord van je bedrijf, ook de creatie en uitrol van je huisstijl is belangrijk in de communicatie van een consistent verhaal. Een verhaal waar wij met plezier aan meeschrijven! Zo laat jij met stijl zien wat je bedrijf in huis heeft.

Brandbook

Los van geloofsovertuiging zijn we er heilig van overtuigd dat elk bedrijf een (communicatieve) bijbel nodig heeft. Een brandbook als ultieme branding houvast voor elke medewerker? Amen to that!

Durf verwonderen.