Digitaal

Website & Webshop

Mmm, cookies…

We nemen je mee in een traject. Allereerst bekijken we het doel van je website of webshop. Wat zijn je verwachtingen? Wie zijn de bezoekers? Wat verwachten je bezoekers? Welke huidige programma’s gebruik je al, zijn er koppelingen nodig? Hoe ziet de huidige site eruit? Wil je speciale tools integreren? Hoe zien de websites van de marktleiders eruit?

Wij nemen het voortouw, geven advies en gaan met jou in dialoog. Wij de technische kennis, jij de beste vertegenwoordiger van je merk! Ook de lancering, onderhoud en opvolging (SEO, SEA,..) verliezen we niet uit het oog. Klaar om je digitaal project te lanceren? 3…2…1…

Website & Webshop

Website & webshops zijn al jaren een must have voor winkels, horeca en bedrijven. Anno 2023 valt online shoppen namelijk niet meer weg te denken uit ons leven. Als aanvulling op je fysieke locatie, of zelfs volledig ter vervanging? Niet enkel de Bol.com’s en CoolBlue’s van deze wereld doen gouden zaken met hun website & webshop, ook voor jouw bedrijf liggen er kansen op het wereldwijde web!

Hosting & Domein

Samenwerken met SAVA? Dat betekent binnenstappen in een One stop shop voor je website. Van ontwikkeling tot domeinnamen, hosting- en mailboxen, bij SAVA geen kastje naar de muur toestanden!

Support

Bij oplevering duiken we met jou onder de motorkap van je website en ontvang je van ons een basisopleiding. Maar, wij begrijpen maar al te goed dat bepaalde aanpassingen soms de know how van een expert vragen. Daarom staan onze supporters, euhm webdevelopers… je dagelijks bij met raad en daad.

Durf innoveren.