Home » Strategie

Strategie.

“Waarom eigenlijk?”, dat is de vraag die we ons stellen aan het begin van je project. Dat doen we om je opdracht in kaart te brengen, doelen te stellen en de verdere uitrol te bepalen. Hoe doen we dat? Met een strategieoefening of brainstorm.

Een plan van aanpak is een uitgebreid marketing/communicatieplan, op maat van je onderneming. We leggen de accenten die jij écht belangrijk vindt. We keren je onderneming helemaal binnenstebuiten en maken een grondige interne en externe analyse op. Op basis van die analyse schrijven we een advies. Tevreden? Of had je graag nog iets anders gezien? Dat bespreken we tijdens de feedbackronde. Jij voorziet de feedback, wij de koffie! Na een herwerking van het plan van aanpak, ligt de bal in jouw kamp. Hop, aan de slag!

Geen tijd te verliezen? Kies dan voor een brainstorm! Tijdens deze laagdrempelige oefening brengen we samen je opdracht in kaart. We bespreken je wensen, verwachtingen en doelen. Na ons gesprek maken we een kort verslag op en vliegen we er meteen in!

Relevante cases.

Opgewekt Pajottenland

Ingang