Home » Strategie » Audits

Audits.

Bekijk het ook eens van de andere kant.

Audits zijn een ideale tool om je bedrijf door een ander paar ogen te laten zien. Wist je trouwens dat je met de KMO-portefuille hier tot 30% subsdies voor kan krijgen? Dat is mooi meegenomen!

In onze audits bekijken of meten we….

  • Klantentevredenheid
  • Employer branding
  • SEO & SEA
  • Online bedrijvigheid
  • Offline bedrijvigheid
  • Algemene marketing-audit

Een audit start vanaf €1.650,- excl. btw (op deze diensten kan je tot 30% subsidie aanvragen via de KMO-portefeuille). Meer weten? Lees hier alles over de KMO-portefeuille!

Audit online marketing.

In de online marketing audit nemen we je online marketingstrategie onder de loep: wat loopt er goed en wat kan er beter? Gebruik je de juiste kanalen, bereik je de juiste doelgroep? Door middel van strategisch denkwerk zetten we jouw bedrijf terug op het juiste spoor.

Audit offline marketing.

Van visitekaartjes en flyers tot brochures, spandoeken en autobeletteringen: je offline aanwezigheid zorgt ervoor dat je een indruk kan achterlaten, vooral op je lokale markt. Zo kan je ook op een subtiele manier je merkherkenbaarheid verbeteren.

Employer branding audit.

Employer branding is een proces waarbij de bedrijfscultuur op een positieve manier belicht wordt en je je zo beter profileert dan de concurrentie, met het oog op het behoud van huidige werknemers en de aantrekking van nieuwe werknemers. In een wereld waar iedereen op zoek is naar de perfecte werkkracht, is employer branding in elke sector broodnodig.

Relevante cases.

Opgewekt Pajottenland

Ingang