Home » Strategie » Plan van aanpak

Plan van aanpak.

Een huis bouw je ook niet zonder plan.

Tijdens het plan van aanpak voeren we een grondige interne en externe analyse uit van jouw bedrijf. Wat is de positionering? Hoe zit het met de concurrentie? En hoe ziet je doelgroep er nu eigenlijk uit?

Op basis van de analyse schrijven we een ijzersterke strategie uit. Die strategie is trouwens helemaal aangepast aan de noden van jouw onderneming. Zo zijn er geen twee!

De voorstelling van jouw plan gebeurt bij ons op kantoor, mét koffie. We overlopen samen het document. Jij laat ons weten wat we mogen uitbreiden en of je dingen anders ziet. We herwerken alles en koppelen terug met de definitieve versie.

En nu is’t aan u! Je hebt nu een duidelijk beeld van je onderneming. Je weet wat beter kan en wat je net héél goed doet. Aan de slag ermee! Heb je nog feedback voor ons? Dat kan tijdens de opvolging. We laten je niet zomaar gaan!

Interne analyse
 1. Missie
 2. Visie
 3. Aanbod
 4. Waarden
 5. Doelstellingen
 6. Doelgroep + persona’s
 7. EVT. KPI’s
 8. Marketingmix
 9. Prijsanalyse en marktonderzoek
Externe analyse & Strategie
 1. SWOT
 2. Concurrentieanalyse
 3. B2B en B2C marktonderzoek en eventuele opportuniteiten
 4. Touchpoints
 5. Custumer journey
Ons advies
 1. Analyse en suggesties website (algemeen en/of per pagina)
 2. Social media tips
 3. Marketingacties (kalender)
 4. Alle huidige communicatie (online en offline)
 5. Feedback en verbeterpunten SEO & SEA (Google, Facebook Ads, etc.)

#1 Kennismaking & Brainstorm.

Tijdens de eerste meeting leren we elkaar wat beter kennen. We bespreken de offerte, is alles duidelijk? Je maakt kennis met onze heroes, nl. een marketing expert en ondernemer, en wij maken kennis met jouw bedrijf. De meeting gaat door bij jou, zo zien we waar je dag in dag uit werkt en wat je precies doet.

#2 Eerste voorstel plan van aanpak.

Op basis van de noden van jouw onderneming wordt een eerste voorstel opgemaakt. Dit kan verschillen van klant tot klant.

#3 Feedbackronde.

We nodigen je uit bij ons op kantoor, met koffie. We stellen onze eerste versie graag aan jou voor en overlopen het document samen. Jij laat ons weten wat we mogen uitbreiden en of je dingen anders ziet.

#4 Aan de slag!

We gaan aan de slag met jouw feedback en koppelen na een 2-tal weken terug met ons definitief voorstel.

#5 Jouw beurt.

Tadaaa! Je plan van aanpak is definitief. Je hebt nu een duidelijk beeld van je onderneming op vlak van positionering en marketing. Je weet wat beter kan en wat je net héél goed doet. Geen tijd te verliezen! Aan de slag!

#6 Opvolging.

Je krijgt van ons nog een enquête en feedbackmoment. Onze Project Hero neemt sowieso contact met je op. We willen het élke keer beter doen.