Zinderende Zenne

Geen water is ons te diep! Dus trokken we onze zwemkledij aan, zetten we een duikbril op en doken we dit project in. Laat jij je meevoeren door de stroom van de zinderende Zenne?

Zè moe zen.

Om de zichtbaarheid van de Zenne te verbeteren, werd het zinderende Zennelandschap gerealiseerd: een langgerekt gebied van Buizingen tot Lembeek met de Zenne als blauwgroene drager. Binnen dit gebied staan er verschillende verbeteringen op de planning die de woon- en leefkwaliteit van de stad moeten opwaarderen. Dat is niet mis!

Het zinderende Zennelandschap is onderdeel van de Zennevalei ten zuiden van Brussel. Deze zone wordt momenteel onder handen genomen door de provincie Vlaams-Brabant, Regionaal Landschap Zennevallei & Pajottenland, de Vlaamse Overheid en enkele gemeentes.

(Her)ontdek het Zennelandschap.

Om de ontwikkelingen boven, onder en in het water van de Zenne in kaart te brengen, besloten we het digitale verhaal aan de (Halse) man (én vrouw) te brengen door middel van een waterdicht webdesign, straffe sociale media en duidelijk drukwerk.